Webservice Diensten

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf op het web. Om uw organisatie zo goed mogelijk te presenteren zorgen wij voor een helder ontwerp met uw identiteit zoals logo en huisstijl om uw organisatie goed in beeld te brengen.

Naast uw website ontwerp zorgen wij ook voor aanvullende beveiliging tegen aanvallen, een optimale bereikbaarheid door hosting en inrichting voor een ideale zoekmachine optimalisatie.

Tevens kunnen wij de webshop ontwikkeling en onderhoud voor uw webwinkel verzorgen. Wij maken gebruik van de platformen WooCommerce, OpenCart, Magento of Prestashop.

Solvarea Webservices

Website design

Uw visitekaartje naar de wereld. Solvarea ontwerpt en ontwikkelt websites voor optimale user-experience en ontzorgt uw organisatie in het onderhoud.

Webshops

Ook voor een optimale inzet van een webshop voor uw business, toegespitst op uw productcatalogus kan Solvarea voor u een webshop ontwerpen/ontwikkelen. Gebruikmakend van diverse platformen waaronder WooCommerce, OpenCart, Shopify of Magento.

Security

Automatische beveiliging van uw website tegen ongewenste bedreigingen, malware en aanvallen. De monitoring van deze beveiliging en mogelijke dreigingen wordt via periodieke rapportages aangeleverd.

Hosting

Uw website optimaal bereikbaar met betrouwbare een gunstige hosting. Solvarea biedt betrouwbare hosting in samenwerking met gerenommeerde partners voor een optimale beschikbaarheid.

Verbeter de vindbaarheid van uw website of shop door het optimaliseren van uw SEO. Naast website optimalisatie analyseren en optimaliseren wij uw vindbaarheid voor zoekmachines en breiden dit naar wens uit met campagnes in Google Adsense en Ads.

Consulting

Voor ieder probleem met uw hosting, website beheer of performance. Door een grondige analyse kan een performance verbetering worden gerealiseerd waarmee uw pagespeed drastisch verbeterd, wat ten goede komt aan uw Google ranking.

Wij kunnen uw website onderhoud maandelijks uitvoeren, dit tegen zeer gunstige tarieven. Vraag ons gerust om een vrijblijvende analyse en prijsopgave.

API Integraties

Wij ontwikkelen op-maat API-integraties tussen uw website en diverse externe applicaties/systemen.

Is uw website besmet met malware of is uw site gehacked? Geen paniek! Wij zorgen binnen korte termijn voor het cleanen en beveiligen van uw website.