Management Diensten

Solvarea Management biedt u een diversiteit aan management diensten ter ondersteuning van uw IT afdeling. Of het hierbij gaat om specifieke expertise óf aanvullende capaciteit, met onze ruime ervaring binnen uiteenlopende projecten kunnen wij uw capaciteitsvraagstuk ontzorgen.

Veranderende wetgeving kan leiden tot extra eisen aan uw Informatiehuishouding. Wat betekent dit voor uw informatiemanagement en ICT omgeving? Welke extra werkdruk brengt dit met zich mee voor voor uw IT afdeling? Welke expertise heeft uw organisatie nodig om deze wijzigingen door te kunnen voeren? 

Uw interne en/of externe informatiebehoefte kunnen ertoe leiden dat u nieuwe projecten gaat starten. Voor een succesvolle uitvoering en implementatie van al uw projecten zal tijdelijk behoefte ontstaan aan sturing en regie.

Solvarea Management biedt u graag deze ondersteuning aan voor uw tijdelijke vraag naar expertise

Solvarea Management

Interim Management

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig voor de aansturing van uw team? Of heeft u door toenemende werkdruk behoefte aan tijdelijk leidinggevende ondersteuning?

Project Management

Van Project Startup tot en met de overdracht en afronding van IT projecten gekwalificeerde ondersteuning voor uw projecten. Op basis van een heldere opdrachtformulering en kwantificeerbare resultaatdoelstellingen

Contract Management

Kostenbesparing door slimme overeenkomsten met leveranciers, Service Level Agreements en licentiestructuren zorgt voor beheersbaarheid van uw IT dienstverlening

Resource Management

Door jarenlange ervaring in de aansturing van teams en afdelingen en een no-nonsense aanpak kan ik u ondersteunen bij het behalen van uw en uw medewerkers doelstellingen.

Bid Management

Inschrijven op aanbesteding of uitbesteding. Met zowel ervaring in inkoop als met inschrijvingen en aanbestedingen kunnen wij optimaal ondersteuning bieden in uw bidprocessen.

Quick Scan

Snel en helder inzicht in kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden door een quick scan van uw huidige contracten, ICT kosten, informatiehuishouding, security, of teamperformance.